Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1980-as, a Balatoni út és az M1-M7 közös szakasza, 11. kerület

További információk a képhez

1980-as évek, a Balatoni út és az M1-M7 közös szakasza a Budaörsi út felől. Jobbra Ilja Afanaszjevics Osztapenko szobra. A szobor alatt (előtt) még (szükség esetén) átjárható volt a Budaörsi út a Sasadi út felől. Ez napjainkban is igaz, igaz csak drónnal...

Jelenlegi és régebbi nevei:

A Balatoni út és az M1-M7 közös szakasza
  • Forrás: Fortepan.hu (219631), ADOMÁNYOZÓ Mezey András
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©