Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1966, Szent Gellért tér, 11. kerület

További információk a képhez

1966, Szent Gellért tér.
Kivételesen itt nem a Szent Gellért tér a főszereplő, hanem a téren parkoló Wartburg 312 camping! Őszintén szólva én magam ilyen autót ezen a képen láttam először. 47 év ide, vagy oda nekem tetszik!

Jelenlegi és régebbi nevei:

1920-tól Szent Gellért tér, 1902-től Gellért tér
  • Forrás: Fortepan.hu (20524), orig: BEYER NORBERT
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©

Korábbi hozzászólások (5)

Olsvay Endre
Én anno láttam néhányat, és gyerekfejjel az bűvölt el bennük leginkább, hogy a tetőre kanyarodó plexi ablak olajzöld tónusú volt!
2013. december 08. 04:57
László Dorogman
László Dorogman
Érdekes, nekem - szintén gyerekkoromból - úgy rémlik, hogy a gyönyörű Camping csomagtere fölötti tetőablak sárga színű volt. A szélvédőnek árnyékot adó napellenző volt inkább zöld... A rakpart korlátja mellett parkoló kocsik sem megvetésre méltók: a félig takart Moszkvics 407 mögött a szocialista járműipar másik gyöngyszeme, egy Skoda Felicia (merev tetővel, létezett ui. vászontetős verzió is) várakozik, majd mögötte egy (alighanem) Opel Rekord vagy Kapitän, de erre nem mernék mérget venni. A sort egy Trabant 600 Limousine zárja.
2014. január 03. 11:41
Olsvay Endre
Köszönöm az emlékmegmozgató-frissítő korrekciót: színekben ez lesz az igazság, vagyis a Dorogman László által jelzett kombináció!
Amit viszont Opelnek vél, az meggyőződésem szerint egy négylámpás Fiat 1800/2100.
2014. január 04. 02:45
Mihálffy László
A Trabant viszont 500-as: a díszléctől fölfelé színesre festve. A 600-as csak a 2 díszléc közti sávban volt színes.
2014. január 04. 21:56
    Popovics András
    Popovics András
    Köszi, pofozom.
    2014. január 05. 17:42