Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1969, Jászberényi út, 10. kerület

További információk a képhez

1969, Jászberényi út az "Éles sarok"-felől nézve. A középperonos, 37-es járatszámú ("távos") villamos a kockaköves Jászberényi úton, Kőbányán, berregővel az oldalán.
A szélvédő még osztott. A berregő a két peron között van. És itt már BKV a felségjel, nem pedig  a korábbi FVV. A járatszámot megvilágító lámpa egy csemege. Istenem, micsoda idők voltak: vizisí, fakutya, titoktartás,... 37-es középperonos villamos.....
(Csak halkan jegyzem meg, hogy ez a kockakő útburkolat legalább egy nagyságrenddel volt jobb minőségű,  mint ami napjainkban (2023.06.22.) ezen környéken található!)

Jelenlegi és régebbi nevei:

1942-től Jászberényi út, 1875-től Belső Jászberényi út, A XVIII. században Jászberényer Strasse
  • Forrás: hampage.hu
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©

Korábbi hozzászólások (1)

Mihálffy László
Ugyancsak távos, mint az előbbi kép is.
2013. november 12. 23:08