Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1969, Jászberényi út, 10. kerület

További információk a képhez

1969. Kőbányán, a Jászberényi út elején vagyunk. Itt egy 37-es,  "távos", azaz egy középperonos villamos. A szélvédője még osztott.
A berregő a két peron között van.
A szeméttartón még nincs csikktartó.. És itt is  BKV a felségjel, nem pedig FVV.

Jelenlegi és régebbi nevei:

1942-től Jászberényi út, 1875-től Belső Jászberényi út, A XVIII. században Jászberényer Strasse
  • Forrás: hampage.hu
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©

Korábbi hozzászólások (1)

Mihálffy László
Távos. Két távvezérlésű motorkocsi között egy pótkocsi. Ugyanolyan összeállítás, mint ami az UV szerelvényeknél szokásos.
2013. november 12. 23:04