Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1970 táján, Kőbánya, Fehér út, Éles sarok, 10. kerület

További információk a képhez

1970 táján. Kőbánya, Ligettelek, az "Éles sarok".
A kockakövön egy 32-es járatszámú Ikarus-620-as. Mellette a sínen a villamos szerelvény 13-as járatszámmal. (Fele részben nyitott peronú.) A Fehér úti részen egy Volga-M-21-es halad az Örs vezér tere felé. FIGYELEM! A forgalom: mindenhonnan mindenhová.

Jelenlegi és régebbi nevei:

1879-től Fehér út
  • Forrás: Budapestmania.hu
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©