Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1968, Üllői út a Könyves Kálmán körútnál, 10. kerület

További információk a képhez

1968, Üllői út a Könyves Kálmán körútnál. Az Üllői út - Könyves Kálmán körút kereszteződése a három kerület közös határánál. A felüljáró ekkor még talán tervben sincs...Ami a napjainkban 2023.02.17.) történő eseményeket illeti, lehet, hogy talán bajban van egy kicsit (nagyon)...
A közlekedés ekkor még biológiai irányítás alatt állott...
Hajnal Gergely: A FORGALOMIRÁNYÍTÓ RENDŐR, HERCZEG FERENC TÖRZSŐRMESTER
Dátum: 1968. január 13.
Fotós: Bartal Ferenc 
Háttérben a Népligeti vízmű tornya.

Jelenlegi és régebbi nevei:

1874-től Üllői út, 1800-tól Üllőer Strasse (Üllői út), A XVIII. század első felében Szolnoker Strasse (Szolnoki út), Az 1700-as évektől Köröscher Landstrasse (Kőrösi országút)
  • Forrás: Fortepan.hu (65598), orig: MAGYAR RENDŐR
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©