Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1960, Gyömrői út, 18. kerület

További információk a képhez

1960, Gyömrői út, Keresztben a Felsőcsatári út. A kocsma úgy tűnik kocsma maradt, legfeljebb más néven: "TOTÓ" presszó néven. Egy kicsit még cukrászda is...
A fa póznákat felváltották a fém változatuk, a felújított ostorlámpák.  A Gyömrői út két része között a "gyorsforgalmi út". A forgalom az út mindkét oldalán kétirányú volt. 
Az aluljáró az még ma is ott van...

Jelenlegi és régebbi nevei:

1879-től Gyömrői út, A XVIII. században Gyömrőer Weg
  • Forrás: Fortepan.hu (80086), orig: UVATERV
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©