Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1960, a Ferihegyi repülőtérre vezető út, 10. kerület

További információk a képhez

1960, a Ferihegyi repülőtérre vezető út eleje. Igen, ilyen volt a felüljáró előtt...Erre is nehéz ráismerni. Balra a Spartacus Kőér utcai sporttelepe. Jobbra pedig egy korabeli óriásplakát.
A Ferihegyi repülőtérre vezető út egy gyorsforgalmi út Budapesten, ami a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérhez biztosít gyors kijutást az Üllői útról. Az Üllői útból indul és abban is végződik. Az első szakasza 1940-1943 között épült meg.
Az Üllői út még kockaköves...

Jelenlegi és régebbi nevei:

1954-től Ferihegyi repülőtérre vezető út
  • Forrás: Fortepan.hu (80078), orig: UVATERV
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©