Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1930-as évek Jászberényi (Dreher Antal) út, 10. kerület

További információk a képhez

1930-as évek Jászberényi (Dreher Antal) út, a Dreher serfőzde Rt.. A XIX. század közepén alapított Dreher serfőzde Rt. az 1930-as évek elejétől csokoládé szénsav és üdítő gyártással is foglalkozott. A háború után kijavított zárt rakterű járművek szállították áruikat többek között szállodáknak is...

Jelenlegi és régebbi nevei:

1942-től Jászberényi út, 1875-től Belső Jászberényi út, A XVIII. században Jászberényer Strasse
  • Forrás: Családi archÍvum
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©