Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1960-as évek, 5.,.6 .és 7. kerület

További információk a képhez

1960-as évek. Engels tér, ami ma Erzsébet tér, Deák tér, ami 1866-óta Deák tér, és a Tanács körút, ami ma Károly körút.
Ha az ellen az ember ellen focizhatnék 5 percet, aki ezt a forgalmi rendet a mostanira áttervezte,  ÉN FIZETNÉK! (Lásd: A kaktusz virága)
Egyébként az Engels téren még ott a faros Ikarusokat foglalkoztató távolsági autóbusz pályaudvar. A villamosok természetesen a Marx térig haladnak. A közvilágítási lámpatestek már újhullámosak. Az úton UV-k, Csepel, Ifa Framo, stb.

Jelenlegi és régebbi nevei:

1960-as évek, Engels tér, Deák tér, Tanács körút
  • Forrás: hampage.hu
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©

Korábbi hozzászólások (1)

Fekete Géza
Fekete Géza
A z Erzsébet tér régen is (az Engels elött) Erzsébet tér volt ! Ott születtem a Kempinsky helyén lévő házban
2013. november 06. 18:59