Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1964, Március 15. tér, 5. kerület

További információk a képhez

1964. A Március 15 téren vagyunk az Erzsébet híd-pesti hídfőjénél a híd alatt. Azaz az Erzsébet híd alulról. A felül közlekedő villamos utasai imígyen léphettek kapcsolatba a környék utcáival és a környéken fellelhető járműveivel. A hídról (a járdaszigetekről) ezen a kecses lejárón juthattunk le a parkolóba. A nyomai a hídalján még mindig láthatók. Itt pedig megtalálható a Moszkvics, Skoda, Fiat, Trabant, stb. A közvilágítást az UFO adja.

Jelenlegi és régebbi nevei:

Március 15. tér, Eskü tér, 1948-tól Március 15. tér
  • Forrás: Fortepan
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak."