Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1903, Régi Erzsébet híd, 5. kerület

További információk a képhez

1903. A régi Erzsébet híd-építését láthatjuk. Egészen pontosan a próbaterhelést. Az útburkolat fakocka. Ennek tetejére rakták próbaterhelés gyanánt-lévén Ikarus autóbuszok még néhány évtizedig nem voltak-a kockaköveket. A lovak patáit védendően volt a fakocka...,de nem vált be.
A kalapos mérnökök ellenörzik a helyzetet.
A Kandeláber az mutatós. Háttérben a Déli Klotild palota.

Jelenlegi és régebbi nevei:

Régi Erzsébet híd
  • Forrás: Budapestmania.hu
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©