Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1989 táján, Kálvin tér, 5. kerület

További információk a képhez

1989 táján, Kálvin tér, az épülő Korona Hotel.
Az, e pillanatban magasabb szárny helyén állt korábban a Geist-ház, az alacsonyabb szárny helyén pedig a Pintér-bérpalota volt.
Építkezés ide, vagy oda, az autók tömege elemi erővel halad az Üllői út felől a  a Kecskeméti utcába. Kicsit furcsának tűnik a három kamion itt.
Az autók megfejtését most is a Tisztelt látogatókra bízom, de most különös érdeklődéssel...A bal alsó sarokban egy taxi.
Meg is érkeztek a megfejtések és itt is megköszönöm!

Jelenlegi és régebbi nevei:

1973-tól Kálvin tér, A 18. századtól Ketschkemeterplatz (Kecskeméti tér), Heu- und Borstenviehhändler Platz (Széna- és disznókereskedők tere), A 19. századtól Heumarkt (Széna piac), 1866-tól Heuplatz (Széna tér), 1874-től Calvin tér
  • Forrás: Beküldte: Sikos Tamás
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©