Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1965, Szabadság tér, 5. kerület

További információk a képhez

1965, Szabadság tér az Aulich utca sarkánál, a tér felől fényképezve. A tér kertes részét ölelő kovácsoltvas kerítés ma is ugyanolyan...A főszereplő egy Volga GAZ-21 típusú személygépkocsi.

Jelenlegi és régebbi nevei:

1900-tól Szabadság tér, A19. században az Újépület (németül Neugebäude), A magyar Bastille, Sétatér, Széchenyi Sétatér, Promenad
  • Forrás: Fortepan.hu (126441)
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©