Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1960, Szabad sajtó út a Váci utcánál, 5. kerület

További információk a képhez

1960, Szabad sajtó út a Váci utcánál.
Amint a kép is mutatja, volt idő, amikor a Váci utcán végig lehetett menni az elejétől a végéig akár egy dobozos Garant teherautóval, akár egy Moszkvics 407-es, urambocsá'  még Moszkvics 407-es kombival is! Bár a Kígyó utcától (is) már egyirányú.
A Kossuth Lajos utcai részen egy 44-es járatszámú Ikarus 60-as közelg. Mellette a Klotild Paloták egyikét (Északi Klotild palota) próbálják javítgatni. Sok évtizeddel később ez sikerült  is

Jelenlegi és régebbi nevei:

1948-tól Szabad sajtó út, 1898-tól Eskü út
  • Forrás: Fortepan.hu (10906), ADOMÁNYOZÓ:UVATERV
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©