Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1960-as évek, Váci utca, 5. kerület

További információk a képhez

1960-as évek, Váci utca. Ma már elképzelhetetlennek tűnik, de még autóbusz is "tömegközlekedett" itt ekkortájt. Jelen esetben egy 15-ös járatszámú Ikarus 60-as. A többi jármű megfejtését -mondanom sem kell- a Tisztelt látogatókra bízom.
Ime meg is érkezett Andor Tamás jóvoltából: elöl 1956-os Opel Olympia, mögötte GAZ M21 Volga elsö változata, a busz, Moszkvics 402-es, egy parkolni készülö Wartburg 312, mellette 1953-as Studebaker Commander, hátrább az út közepén egy 1948-as Opel Kapitän... Köszi Andor Tamás.

Jelenlegi és régebbi nevei:

1899-től Váci utca, 1690-től Leopold Gasse, 1750-től Waitzne Gasse, A XVIII. században Haupt Platz (Fő tér), 1810-től Alte Martkt Platz (Régi Vásártér)
  • Forrás: Beküldte: Gyökhegyi Bánk
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©