Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1960-as évek, Március 15. tér, 5. kerület

További információk a képhez

1960-as évek. A Március 15. tér ekkor nem is kettő, hanem mindjárt négy irányú!
A fővárosi autóközlekedésben láthatóak itt Ikarus 620-asok és még az Ikarus 55-ös is.
Ritkaság volt még ezekben az időkben is Rózsaszínű Wartburg 312 camping. A Gaz 51-es vlószínűleg katonai teherautó vajh mit kereshet itt?
Vigyázat, UFO-k már itt is vannak...

Jelenlegi és régebbi nevei:

Március 15. tér, Eskü tér, 1948-tól Március 15. tér
  • Forrás: BKV SE. étterme
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©

Korábbi hozzászólások (2)

Konrád Zoltán
Az információs szöveg pontatlan: "Az itt látható Ikarus 620-asok már leváltották a távolsági közlekedésre lefokozott A háttérben még nyitott ajtóval jelen lévő Ikarus 55-ösöket." Az 55-ösök távolsági közlekedésre is voltak tervezve, a FAÜ-nél soha nem is voltak helyi közlekedésre használva. A helyi farosok a 66-osok voltak, amiket 1964-re tényleg leváltottak a 620-asok, de Ikarus 66 nincs a képen.
2013. október 21. 21:08
Konrád Zoltán
A GAZ51-es nem föltétlen katonai teherautó, akkoriban az oroszok csak ilyen színben készítették a teherautóikat. A ZIL 130-as volt az első, amit polgári színekben (kék-fehér) kiadtak.
2013. október 21. 21:11