Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1959, Váci utca, 5. kerület

További információk a képhez

1959, Váci utca. Szemben a  ELTE Bölcsészettudományi Kara épülete. Előtte és utána Piarista Gimnázium épülete.
Ki gondolná, de a Váci utca már ekkor egyirányú volt.... Aztán sétáló utca. Ámde napjainkban (2015.03.30.) eme rövid szakasz éppen ellenkezőleg egyirányú.
Szemben egy kó kiállású, 15-ös járatszámú Ikarus 620-as.  A Csepel teherautó talán 352-es. A személyautó Gaz M20 Pobeda-nak tűnik.
A fém szemétgyüjtő még csikktartó nélkül...A közvilágítás már neon, az útburkolkat még kis kockakő.

Jelenlegi és régebbi nevei:

1899-től Váci utca, 1810-től Alte Martkt Platz (Régi Vásártér), A XVIII. században Haupt Platz (Fő tér), 1750-től Waitzner Gasse, 1690-től Leopold Gasse
  • Forrás: Fortepan.hu (19137)
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©