Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1955, Nádor utca, 5. kerület

További információk a képhez

1955, Nádor utca-Zrínyi utca sarok, az ORSZÁGOS TERVHIVATAL. Az autók megfejtését a Tisztelt Látogatókra bízom. Az, hogy a Nádor utca már ekkor is egyirányú volt, az engem meglepett...
No, de kit és hogyan fog meglepni, az, ha rákeres az első egyirányú utcára a világban....?

Jelenlegi és régebbi nevei:

1990-től Nádor utca, 1968-tól Münnich Ferenc utca, 1874-től Nádor utca, Az 1800-as években Tiger Gasse (Tigris utca), 1805-től Wind Gasse (Szél utca)
  • Forrás: Fortepan.hu (115951)
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©