Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1970-es évek, Mező Imre (Fiumei) út, 8. kerület

További információk a képhez

1970-es évek. Mező Imre út.  A Mező Imre út felől a Salgótarjáni út felé, egyébként csak nagyon ritkán fordult villamos.  Pláne egy 29-Y.
Az  útburkolat, az kockakő. 
Na és a büfé-bódé, ami aztán később felrobbant és megszűnt. Pont.

Jelenlegi és régebbi nevei:

Fiumei út, Mező Imre út
 • Forrás: internet
 • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
  "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak."

Korábbi hozzászólások (2)

Richard As Best Zázrivecz
Richard As Best Zázrivecz
szerintem ez a kep kesobbi joval mint a 70 es evek inkabb 90 utani a bodek mar eleg lerobbantak es a megalloban narancssaga kuka van es a gyomok is feltortek eroteljesen mint manapsag arra fele sajnos!!!
2013. április 07. 15:56
  Popovics András
  Popovics András
  Köszi a hozzászólást, de az alapkérdés az az, hogy ez a bódé valóban a felrobbant bódé, vagy esetleg egy másik. Nekem úgy rémlik, hogy a robbanás urán nem épült másik bódé. Rövidre zárva: mikor történt a robbanás ?
  2013. április 18. 00:51