Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1970 táján, Teleki László tér, 8. kerület

További információk a képhez

1970 táján, Teleki László tér. A piac. Ez nem egy akármilyen piac! Ez a Teleki téri piac. Itt éppen az X. és az Y. változása között. A jobb oldalon a hal és a madáreledel bolt. Ezen helyen kicsit korábban egy lóhús-üzlet volt. Erre még tisztán emlékszem. Az emberek hozzáállása a lóhús-fogyasztáshoz rettentően szélsőséges....
Hogy miért, azt nem tudom, de az én édesapám (85) is irtózik ettől a mai napig, az biztos...
Az út még kockakő.
Egy kicsit korábban
és aztán 

Jelenlegi és régebbi nevei:

1946-tól Teleki László tér, 1941-től Gróf Teleki László tér, 1879-től Teleki tér, 1873-tól Csokoládé tér, 1871-től Trödler Platz (Zsibvásár) tér, 1870-ben Tér, 1866-tól Vieh Markt (Marhavásár tér), 1837-től Ross Markt (Ló piac/vásártér)
  • Forrás: Jó sztori a Teleki térről Facebook csoport
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak."