Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1968, Kerepesi út a Keleti pályaudvarnál, 8. kerület

További információk a képhez

1968, Kerepesi út a Keleti pályaudvarnál. Ekkor a HÉV még kb.: hat, azaz 6 sávot foglalt el a Kerepesi útból ezen szakaszánál. 
Itt volt a végállomás, amíg 1970-ben meg nem indult az első METRÓ Budapesten.Eddig itt volt a több irányba is induló HÉV-ek végállomása. Elképesztő, hogy múlik az idő...Már több, mint 50 éve...!

Jelenlegi és régebbi nevei:

1874-től Kerepesi út, 1820-as évektől Kerepescher Strasse, Kerepesi országút, Külső Kerepesi út
  • Forrás: https://tempodebola.blogspot.com
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©