Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1965, Rákóczi út, 8. kerület

További információk a képhez

1965, Rákóczi út és a Nagykörút kereszteződés a Blaha Lujza tér felé nézve. Itt pedig egy történelmi pillanatot láthatunk. Egy szomorú, talán nem is szükséges pillanatot. A Nemzeti Színház pusztulásának kezdeti fázisát láthatjuk. A nyílászárók egy részét már kivették. Talán egy későbbi hasznosításra? A szoborfejekkel és az összes többi díszítő elemmel mi történt? 
A járdasziget (a Keleti felé) sem a szokványos helyen van.
A végén (az én kedvenc cimborám), a csibilámpa, mint egy kis ET (nagyítsátok ki!). Szája nincs, de, úgy tűnik, mintha azt kérdezné: mi történik itt? !
A járművek a tisztelt látogatókéi!
A közvilágítás már a Neon.

Jelenlegi és régebbi nevei:

1906-tól Rákóczi út, Kerepesi út
  • Forrás: Fortepan.hu (59852), orig: NAGY GYULA
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©