Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1964, Blaha Lujza tér, 8. kerület

További információk a képhez

1964, Blaha Lujza tér. A bal oldalon a Nemzeti színház. Szemben a Népszínház utca. A jobb oldalon a Népszabadság székház, vagy Sajtóház. Előtte a parkoló kialakítása ugyanolyan, mint napjainkban(2013.10.24.) Forgalom-irányító fényjelző még nincs, de csibilámpa az van.
Látható itt sok régi autó: VW-bogár, Skoda Octavia, Pobeda, Csajka, IFA framo + stb.
A csúcs viszont Tatra 87. 
3 elemből áll a szélvédője, aminek köszönhetően a mai napig az egyik legjobb légellenállású autó.
A Népszínház utca (ekkor már) végén a két középperonos villamos szinte belóg a József körútba. De, ami érdekes, hogy a két majdnem egyforma villamos szélvédője nem egyforma. Az egyik osztott, a másik már nem!
A RAPID reklám még ott a mai McDonald's Étterem házának a tetején.

Jelenlegi és régebbi nevei:

1918-tól Blaha Lujza tér, 1906-tól Rákóczi út, Kerepesi út
  • Forrás: retronom.hu
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©