Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1958, Horváth Mihály tér, 8. kerület

További információk a képhez

1958, Horváth Mihály tér 16.. Mit árulhattak 1958-ban egy hatóságilag engedélyezett villamossági berendező boltjában, ami ennyi embert érdekel? Mögöttük egy SKODA 1102-es. Egy kicsit balra a József Távbeszélő Központ, bár ennek csak a széle látszik. Ennek napjainkra (2023. 03. 01.) már Kozmo Hotel Suites & Spa a neve.

Jelenlegi és régebbi nevei:

1951-től Horváth Mihály tér, 1874-től Mária Terézia tér, 1799-től Kirchen Platz (Templom vagy egyház tér)
  • Forrás: Fortepan.hu (03595), FOTÓ ADOMÁNYOZÓ UVATERV
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©

Korábbi hozzászólások (1)

Olsvay Endre
Hihetetlen mulatságos a dupla L az NY-hez hasonlóan egymás mellett a függőleges cégtáblán ! :)
2013. december 10. 05:22