Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1954, Nagykörút - József körút a Rákóczi útnál, 8. kerület

További információk a képhez

1954, Nagykörút - József körút a Rákóczi útnál. A villamos mögött-fölött a László ház. Háttérben a Nemzeti Szálló. Az "embertfürt" még kb.: 2 évtizedig velünk volt a villamosok oldalain. Az egy kicsinyt talán furcsának tűnik (tűnhet), hogy majdnem minden férfiú öltönyt visel.

Jelenlegi és régebbi nevei:

1875-től József körút
  • Forrás: Fortepan.hu (7685), ADOMÁNYOZÓ Fortepan
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak."