Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1953, Rákóczi út a Múzeum körútnál, 8. kerület

További információk a képhez

1953, Rákóczi út a Múzeum körútnál. Ez egy nem látványos, nem szórakoztató kép, de arra tökéletesen jó, hogy láthassuk, miként múlik el a világ dicsősége...Ilyen volt "fénykorában". Aztán ilyen az 1913-as bontásakor1953-ban kicsit távolabbról1969-ben...És 2019-ben. Lehet, hogy a jelenlegi praktikusabb, csillogóbb, de az én szívemnek mindenképpen kedvesebb a "fénykori" épület!

Jelenlegi és régebbi nevei:

1906-tól Rákóczi út, Korábban Kerepesi út
  • Forrás: Fortepan.hu (5368), ADOMÁNYOZÓ:UVATERV
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©