Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1951, Kerepesi út, 8. kerület

További információk a képhez

1951, Kerepesi út, az Utasellátó 200 sz. Ifjúsági boltja a Keleti pályaudvarnál. És annak az ő kínálata, valamint nem kevés propaganda anyag a falakon! Téliszalámiról szó sem lehet! 
Egy-két fajta kolbász, valami vagyes felvágott (nem hencegett!), és a disznósajt. Az ODOL fogkrém egy kicsit távolabb a cukorkáktól, mint kéne...!

Jelenlegi és régebbi nevei:

1906-tól Kerepesi út
  • Forrás: Fortepan.hu (05273), orig: UVATERV
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©