Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1970-es évek, Újpest, Bajcsy-Zsilinszky út,(1950-től) 4. kerület

További információk a képhez

1970-es évek. Bajcsy-Zsilinszky út a Lőrincz utcánál. A lottózó háztömbje még ott van. Az út pedig keskenyebb kb.: 4 sávval.
De még megvan a ma már nagyon ritka sárga keramitkocka útburkolat. A villamos hátsó két tagja a kedvencem, a középen nyitott "bukfenc". A háttérben viszont már az új hullám, mindjárt két Ikarus 260-as.

Jelenlegi és régebbi nevei:

István út, Bajcsy-Zsilinszky út
  • Forrás: Villamosok.hu
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©