Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1980, Árpád út a Bajcsy-Zsilinszky (István) út felől nézve, 4. kerület

További információk a képhez

1980, Árpád út a Bajcsy-Zsilinszky (István) út felől nézve, Újpest. A távolban a FÉNY mozi reklámja felfedezhető. Az ABC áruház betűi azóta "összekócolódtak". CBA lett, de már ez is megváltozott, mert a CBA Príma kategóriájú üzleteinek logójáról eltüntették a CBA márkajelzést. A két márka csak kommunikációs szinten vált szét...
Az ABC jelentése eredetileg: Alapvető Beszerzési Cikkek. A CBA jelentésére -ha van is-, akkor sem sikerült rátalálnom. Ha valaki tudja a valós megfejtést, akkor azt megköszönöm az összes látogató nevében is!

Jelenlegi és régebbi nevei:

Az 1890-es évektől Árpád út, Az 1870-es évektől Fő utca, 1864-től Palotai országút
  • Forrás: Fortepan.hu (270695), FOTÓ ADOMÁNYOZÓ UVATERV
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©