Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1974, az Árpád úti felüljáró építése Újpest felé nézve, 4. kerület

További információk a képhez

1974, az Árpád úti felüljáró építése Újpest felé nézve. Szemben, távolabb az Újpesti víztorony. Ez Mihailich Győző és Dümmerling Ödön tervei alapján épült 1911-1912-ben. A felüljáró átadásához kapcsolódik ez a kép, amihez tartozik egy jópofa történet Wagner Attila kedves látogató jóvoltából...

Jelenlegi és régebbi nevei:

1974-től Árpád úti felüljáró
  • Forrás: Fortepan.hu (195269), ADOMÁNYOZÓ Bojár Sándor
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©