Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1967, Moszkva (Széll Kálmán) tér, 2. és 12. kerület

További információk a képhez

1967, Moszkva (Széll Kálmán) tér. Érdekességek a képen a teljesség igénye nélkül: Kalauz nélküli villamos (KN), utcai személymérleg, műanyag telefonfülke, stb. Az aktuális film, a reklám szerint a: Változó felhőzet, Halász Judit főszereplésével.
De ennél talán még van egy valami -számomra mindenképpen-, ami nem más, mint a kép tetején egy autóbusz pótkocsi...
Ui.: A Budapest körszálló a távolban még csak épülőben.

Jelenlegi és régebbi nevei:

2011-től Széll Kálmán tér, 1951-től Moszkva tér, 1929-től Széll Kálmán tér
  • Forrás: Fortepan.hu (178852), ADOMÁNYOZÓ Bojár Sándor
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©