Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1955, Mártírok útja (Margit körút), 2. kerület

További információk a képhez

1955, Mártírok útja (Margit körút).  Ahol a nyitott villamos elhalad, az a Frankel Leó út. A Mártírok útja és a Henger utca között a későbbi "Lottóház" még sehol. A Frankel Leó út még mindenkinek, (még a villamosnak is) mindenhova átjárható. A rendőrbódé is érdekes a beton talapzatával. Az útburkolat kockakő. A "zebra-kezdemény" még pöttyökből való. A Gyógyszertár még mindig tartja magát....
A járművek megfejtését (immáron másodszor is) a tisztelt látogatókra bízom!

Jelenlegi és régebbi nevei:

1992-től Margit körút, 1945-től Mártírok útja, 1900-tól Margit körút, Ó Fő utca, 1833-tól Hosszú sor
  • Forrás: Budapest régi képeken Facebook csoport
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©