Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1940, Pasaréti tér, 2. kerület

További információk a képhez

1940, Pasaréti tér. Az 5-ös autóbusz végállomása. A háttérben a Pasaréti Páduai Szent Antal templom. A tér közepén van a Szűz Mária szobor.
A tér, maga 1937-től lett ilyenné.
A három autóbusz miléte rejtély.
Az utakat, a kép szerint már ekkor is locsolták.
Kb.: 4, vagy öt nagyságrenddel kevesebb kellemetlenséget okozva (10 másodperc alatt öszzekoszolják egymást) az autósoknak, lévén ezek 4, vagy öt nagyságrenddel kevesebben voltak.
Máris megjött a megfejtés Sebestyén Mihály jóvoltából: a két hátsó MÁVAG TR-4-es.

Jelenlegi és régebbi nevei:

Pasaréti tér
  • Forrás: Fortepan.hu
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak."