Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1970-es évek, Mester utca, 9. kerület

További információk a képhez

1970-es évek. Mester utca. A 30-as UV ruhába öltözött villamos végállomása. A villamos mögött egy (akkoriban még újszerű) szabadjelzős taxi.
2013-ban.

Jelenlegi és régebbi nevei:

Mester utca, 1824-től Gottesackergasse (Temetőkert utca), 1840-es évek végétől Friedhofgasse (Temető utca), 1874-óta Mester utca
  • Forrás: hampage.hu
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©

Korábbi hozzászólások (1)

Olsvay Endre
Egész pontosan: legkorábban 1977. A 3-as metró megnyitása folytán a Geéső-Üllői úton megszűnt villamosvonalak UV-it (ekkor) irányították Erzsébetre, egész addig a 30-asban és 31-esben kéttengelyesek, sőt, favázasok (is) jártak!
2013. december 10. 15:25