Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1976, Üllői út, 9. kerület

További információk a képhez

1976. Az 52-es UV villamos esti fényben az Üllői úton, esőben az Iparművészeti múzeum előtt. Ez így önmagában is egy kuriózum.
De láthatunk itt még járdaszigeteket. (Az ezen szigeteken történő nyaralást nem javaslom...)  Az egyiken még ott a gyalogos lejáró. A másik szélén pedig a lánckorlát.
A csúcs viszont a Kinizsi mozi neon reklámja.

Jelenlegi és régebbi nevei:

Üllői út, Szolnoki országút
 • Forrás: hampage.hu, fotó: Tim Boric
 • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
  "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak."

Korábbi hozzászólások (2)

Sebestyén Mihály
Sebestyén Mihály
1976-ban már megnyílt a metró, az Üllői útról eltűntek a sínek. Ez korábbi, 1974-ben vagy '75-ben készült kép lehet.
2013. október 21. 03:10
  Popovics András
  Popovics András
  Utánanéztem két helyen is. Tényleg 1976-os.
  2013. október 21. 08:02