Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1969, Boráros tér, 9. kerület

További információk a képhez

1969. Boráros tér. Petőfi Híd, pesti hídfő. A kockaköves kanyarban fellelhető mindjárt kettő darab Volga-M-21-es  autó és egy gyönyörű csibilámpa testközelből. A motorosok már bukósisakban, még az oldakocsis is, bár nem tudom, hogy ekkor kötelező volt-e?  A háttérben tengernyi  "ipari csuklós" villamos.
A helyzet magaslatán, a hídon fönn a Muki.
Jellemző még a korra a fekete-fehér lánckorlát.

Jelenlegi és régebbi nevei:

Boráros tér, A 18. század előtt Szentfalva nevű község volt l itt., 1875- ig Fa tér, 1875-től Boráros János tér
  • Forrás: Internet, facebook
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©