Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1976, Tolbuhin (Vámház) körút, 5., és 9. kerület

További információk a képhez

1976, Tolbuhin (Vámház) körút a Dimitrov (Fővám) tértől a Kálvin tér felé nézve.

Jelenlegi és régebbi nevei:

1990-től Vámház körút, 1946-tól Tolbuchin körút, 1945-től Vámház körút, 1942-től Horthy István út, 1919-től Vámház körút, 1915-től Ferdinánd bolgár cár út, 1874-től Vámház körút, 1787 körül Fleischer (Fleischhacker, Fleischhauer) Gasse (Mészáros utca)
  • Forrás: Fortepan.hu (253714), ADOMÁNYOZÓ FŐMTERV SZERZŐ Domonkos Endre
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©