Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1971, Gubacsi út, 9. kerület

További információk a képhez

1971, Gubacsi út a Könyves Kálmán körút felé nézve. Balra a villamosvasút és a HÉV forgalmi-műszaki telepei, a Vágóhíd kocsiszín. Távolban a Máriássy utca épületei. A villamos a Könyves Kálmán körút felől kanyarodik ki a Gubacsi útra. 
Taxisok figyelem! A közelebbi Nysa mögött egy Zuk-nak tűnő kisteherautó az ezen évben a taxiknál megjelent szabadjelzővel a tetején...Csak nagyítva látható...

Jelenlegi és régebbi nevei:

1900-tól Gubacsi út
  • Forrás: Fortepan. hu, (214928), ADOMÁNYOZÓ FŐFOTÓ
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©