Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1974, Marx Károly Grassalkovich) út, 20., 1994-től 23. kerület

További információk a képhez

1974, Marx Károly Grassalkovich) út a Dózsa György (Helsinki) út felől nézve. Jobbra a BUDALAKK III. sz. gyár a  Marx Károly Grassalkovich) út 4. szám alatt.

Jelenlegi és régebbi nevei:

1991-től Grassalkovich út, 1945-től Marx Károly út, Az 1870-es évektől Grassalkovich út, A XIX. században Haupt Strasse (Fő út), A XVIII. században Schorokscharer Strasse (Soroksári út)
  • Forrás: Fortepan.hu, FOTÓ ADOMÁNYOZÓ FŐMTERV SZERZŐ Domonkos Endre
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©