Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1952, Csarnok (Tátra) tér, 20. kerület

További információk a képhez

1952, Pesterzsébet, Csarnok (Tátra) tér, a vásárcsarnok. A piactér felőli bejárat. Ami igen hasonlít a túloldali (Kossuth Lajos utcai) bejárathoz...
1925-ben, Vermes József műépítész tervei szerint épült meg a műemlék jellegű Tátra téri vásárcsarnok. Napjainkban (2023.05.27.) Tátra téri Piac és Vásárcsarnok a hivatalos neve.

Jelenlegi és régebbi nevei:

1966-tól Tátra tér, Előzőleg, 1934-től Csarnok tér, Az 1920-as évektől Vásár tér
  • Forrás: Kitíltott Sziszi
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©