Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1959, Majakovszkij (Király) utca, 7. kerület

További információk a képhez

1959. Az  Izabella utca és a Majakovszkij utca sarkán egy fém szemétgyűjtő: "csikktaró-kezdeménnyel". 

Jelenlegi és régebbi nevei:

Majakovszkij utca, Király utca
  • Forrás: Fortepan.hu
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©

Korábbi hozzászólások (3)

Olsvay Endre
Szinte hihetetlen, de ahol a kalligrafikus (s így igencsak tetszetős) Órás cégtáblát látjuk, ott ma is épp így órás működik! Netántán családilag öröklődött az üzlet-műhely?
2013. december 12. 22:29
Obermayer András
Kedves Endre tévedtél. Ez a VII. kerületi oldal. A sarkon a kötöde helyett húsbolt van, Az órás helyén egy éjjel-nappali üzlet és az Izabella utcában lévő kályhásmester helyén a Sport presszó.
2014. január 05. 00:24
Obermayer András
Nem is beszélve a páratlan számú házszámok a VII. kerületi oldalon voltak. A troli megálló meg a VII. kerületi oldalon volt mindig az Izabella utca előtt. A VI. kerületi oldalon meg az Izabella utca után.
2014. január 05. 00:28