Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1900, Kerepesi (Rákóczi) út, 7. kerület

További információk a képhez

1900, Kerepesi út, (Rákóczi út) 30., a Grünwald-ház. A Nagy Diófa és a Nyár utca között, pontosan szemben a Gyulai Pál utcával.
Az épületet Grünwald Mór tervezte. 1898-tól 1899-ig épült. A II. világháborúban megsérült. Helyreállították ugyan, de felismerni szinte lehetetlen.
Az épület előtt egy nyitott, de még szám nélküli, alsószedős villamos kocog az út bal szélén előre a Keleti pályaudvar irányába.

Jelenlegi és régebbi nevei:

1906-tól Rákóczi út, Korábban Kerepesi út
  • Forrás: Beküldte: Gyökhegyi Bánk
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©