Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1950-es évek, Rákóczi út, 7. kerület

További információk a képhez

1950-es évek, Rákóczi út. Időben még az aluljáró előtt...
Felfedezhetünk a képen csibilámpát, rendőrbódét (pardon: megemelt pulpitusú közlekesi irányító központot), fém szemétgyűjtőt, Csepel teherautót bajúsz szélesség jelzővel, Mávag tr 5-ös autóbuszt hátulról, lovaskocsit, kockakövet, pompázatos kandelábert, járdaszigetet a 67-es nyitott peronú villamost. Terelő vonalak még nincsenek és a "Zebra" is kezdetleges fázisban...A rendszámok még 5 karakteresek.

Jelenlegi és régebbi nevei:

1906-tól Rákóczi út, Kerepesi út
  • Forrás: Családi archívum
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©

Korábbi hozzászólások (3)

Mihálffy László
Szerintem 50-es évek. Nem látom tisztán a rendszámot, de mintha még 2betű+3szám lenne.
2013. október 15. 21:50
Fekete Géza
Fekete Géza
A Minerva szobor felülnézetben (Grandtner Jenő szobrászművész alkotása)
2013. november 07. 13:07
Andor Tamás
Andor Tamás
A személyautó minden valószínüség szerint egy EMW 321-es.
2014. január 05. 21:12