Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1978, Thököly út 2-es és 4-es számú ház, 7. kerület

További információk a képhez

1978, Thököly út 2-es és 4-es számú ház (Erzsébetváros). A 2-es számú ház aljában volt egy keravill üzlet. 1987. október 26-án ennek a pincéjében történt egy olyan súlyos csőtörés, ami miatt az életveszélyessé vált házat le is kellett bontani. Ennek a helyére készült el 1992 februárjára az új épület és nyílt meg áprilisban Arzenál Áruház néven.

Jelenlegi és régebbi nevei:

1906-tól Thököly út, 1874-től Csömöri út, 1850-től Csömörer Weg (Csömörer Strasse)
  • Forrás: Fortepan.hu (280307), FOTÓ ADOMÁNYOZÓ Artfókusz SZERZŐ Fábián József
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©