Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1970, Rákóczi út, 7. kerület

További információk a képhez

1969, Rákóczi út, a Hotel Szabadság. Eredeti mivoltában itt még KÖZPONTI SZÁLLODA néven. De volt még 1895 táján Central Szálló is. De még Imperial SzállóI is. Még (2 évig) járt villamos a Rákóczi úton. Többek között ezen 44-es járatszámú is. Érdekes a párosítás a becsukható ajtó és a felhúzható peronrács egy helyen egyidejűleg...A villamos mögött a 7-es járatszámú autóbusz valószínűleg egy FAÜ csuklós. 

Jelenlegi és régebbi nevei:

1906-tól Rákóczi út, Korábban Kerepesi út
  • Forrás: Fortepan.hu (128406), orig: BAUER SÁNDOR
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©