Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1965, Thököly út, 7. kerület

További információk a képhez

1965, Thököly út a Keleti pályaudvar indulási oldala felől nézve. Jobbra a Nefelejcs utca sarkán egy önkiszolgáló étterem. Előtte egy utcai személymérleg, arra az esetre, ha valaki túlenné magát...Napjainkban: (2023.05.21.) már nem önkiszolgáló, hanem a KFC munkatársai kiszolgálják az ide látogató megéhezőket. A kép bal szélén egy (korabeli becenevén) Bengáli. Ez nem tigris, de még csak nem is macska. (Bár az előbbi is nagy és macska, de ez egy villamos.)

Jelenlegi és régebbi nevei:

1906-tól Thököly út, 1874-től Csömöri út, 1850-től Csömörer Weg (Csömörer Strasse)
  • Forrás: Fortepan.hu (270578), FOTÓ ADOMÁNYOZÓ Ungváry Rudolf
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©