Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1946, Erzsébet körút, 7. kerület

További információk a képhez

1946, Erzsébet körút, a GRAND HOTEL ROYAL NAGYSZÁLLODA előtt: Gyere Riska, megmutatom a várost...
Ezekben az években nem volt ritka látvány a Budapesten a "lábon hajtás".  A háború miatt (gépi erő nem lévén) gyakran így, a saját lábain jutott el szegény állat a rendeltetési helyére. Ezt egy kicsit szomorú szívvel mondom, de a vágóhídra...
A Nagykörút még kockaköves, a villamos sinek még az út szélén vannak, de a közlekedés már: "Jobbra hajts"!

Jelenlegi és régebbi nevei:

1990-től Erzsébet körút, 1950-től Lenin körút, 1875-től Erzsébet körút
  • Forrás: Beküldte: Gyökhegyi Bánk
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©