Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1970-es évek, Élmunkás (Lehel) tér, 6. kerület

További információk a képhez

1970-es évek, Élmunkás (Lehel) tér. A 3-as villamos a Marx tér felől iramlik az Újpest-Fóti úti végállomása felé. Balra az Árpád-házi Szent Margit-templom. Napjainkban (2019.12.08.) a templom előtti teret szépen felújították, és új nevet is kapott: Szent Margit tér. Köszönet Tim Boricnak!
Hogy mi is volt itt az 1800-as évek első felében, azt itt láthatjuk.

Jelenlegi és régebbi nevei:

1990-től Lehel tér, 1951-től Élmunkás tér, 1945-től Lehel tér, 1884-től Ferdinánd tér
  • Forrás: Budapest régi képeken Facebook csoport, Fotó: Tim Boric
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©