Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1969, Marx (Nyugati) tér, 6. kerület

További információk a képhez

1969, Marx (Nyugati) tér. A Marx tér közepén egy városnéző mikrobusz szerelvény a BKV kötelékében úttörőkkel, kockakövön. A "motoros" jármű egy korai Nysa tetején a háromszöggel, ami, ugye a hosszú járrművek jelzése volt. A mögötte lévőt Ikarus 556-osnak vélem.
Háttérben a Westend-ház. A tetején lévő antennából ítélve valaki már nézi a magyar TV adását. Azt az egyet, ami akkor volt...

Jelenlegi és régebbi nevei:

1992-től Nyugati tér, 1948-tól Marx tér, 1914-től Berlini tér
  • Forrás: Fortepan.hu (89581), orig: URBÁN TAMÁS
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak."